Portfolio

PORTFOLIO

Hemsidor, plugins, appar och SEO

Hemsidor

Vi älskar webbdesign och lägger stor vikt vid att skapa en design som tilltalar just din målgrupp. Att din hemsida ska synas vid relevanta sökningar på Google är också en självklarhet för oss på dejavuproduction.

Vi har sedan vi startade företaget tillverkat inte mindre än 800 hemsidor åt lika många nöjda företagare.

Vi sköter underhåll av innehåll och ser till att er SEO alltid är steget före konkurrenterna, samt att er design känns tidsenlig.


Se projekt




Appar

Vi kan aldrig få nog av appar, men vem kan det? Nu har vi snart fått en miljon nedladdningar av våra appar för Android och iOS och vi är glada att både barn och äldre vill använda våra pedagogiska och lekfulla appar som fungerar bra för både smartphone och surfplatta.

Har du ett önskemål om att få en app tillverkad så är absolut inga önskemål för konstiga. Vi har programmerat och designat appar för bland annat Kalles skoaffär i Säffle till större kunder som multinationella teleföretag.

Se projekt


SEO / SEM

SEO är sökmotoroptimering och med vår långa erfarenhet av användbarhet på hemsidor och Googles sätt att tänka, kan vi se till att dina konkurrenter får en tuff motståndare bland Googles sökresultat.

SEM är sökmotorsmarknadsföring och våra certifierade specialister inom Google Adwords och Google Analytics hjälper dig att få ut det allra mesta av dina annonseringspengar. Vi skriver annonser och fördelar din budget på ett riktigt smart sätt.

Se projekt